Servicii

Clinica dentară Calfa Dent oferă o gamă largă de servicii dentare moderne. Noi abordăm individual problema fiecărui pacient și aplicăm cel mai potrivit tratament. Calfa Dent - profesioniști în domeniul stomatologic.
®â¡¥«¨¢ ­¨¥ 2

Albirea dințiilor

Albirea dințiilor este unul dintre cele mai populare servicii din domeniul stomatologiei cosmetice. Zâmbetul alb la ora actuală sugerează atât statutul social, cât și importanța pe care o acordă îngrijirii sănătății. Zâmbetul va deveni mai plăcut după albirea, anturajul dumnoasvoastră va remarca aspectul îmbunătățit. În Calfa Dent oferim cele mai moderne metode de albire a dinților, care păstrează rezultatul pentru o lungă perioadă de timp. Oferim și albirea dinților, care poate fi efectuată acasă de către pacient.

357jtybgrdf

Corectarea ocluziei

Mai mult de 80% din populația lumii suferă de o malocluzie: dinții poziționați vicios vă face zâmbetul mai puțin plăcut și conduce la apariția diverselor complexe psihologice. O mușcătură incorectă poate provoca, de asemenea, la probleme serioase asociate digestiei, dar și a unei hipersensibilități la nivelul gingiilor. Problemele de corecție a malocluziunii sunt tratate de ortodonți. Oferim metode eficiente și moderne de corectare a mușcăturii, care permit obținerea rezultatelor excelente. Zâmbetul dumneavoastră va arăta impecabil!

impl-zubov

Implante dentare

Există diverse indicații pentru fixarea implanturilor dentare. Frecvent, principala indicație pentru aplicarea implanturilor dentare este pierderea dinților. Aceasta trebuie restaurată prin fixarea implanturilor pentru a evita deplasarea denților și subțierea țesutului osos. Oferim diferite tipuri de implanturi dentare care sunt selectate individual pentru fiecare pacient. Astfel de implanturi dentare arată identic dinților naturali ale pacientului și contribuie la resbilitarea unui zâmbet frumos și armonic.

lechenie_desen

Tratamentul gingiilor

Îngrijirea corectă a gingiilor și tratamentul lor corect la timpul potrivit sunt la fel de importante ca și tratamentul stomatologic. Una dintre cele mai frecvente probleme este reprezentată de sângerarea gingiilor și hipersensibilitatea lor. Specialiștii noștri vă vor ajuta să înlăturați orice factor care contribuie la menținerea și declanșarea bolilor gingivale (gingivită, paradontită, paradantoză), dar și spori igiena orală prin procedee neinvazive.

ª à¨¥á

Tratamentul cariilor

Caria este una dintre principalele probleme cu care se confruntă pacienții noștri. Carierea este un proces de distrugere a țesutului dentar ca rezultat al unui număr de factori externi și interni nefavorabili. În cazul în care cariile nu sunt tratate la timp, acestea conduc la pierderea dinților și la diverse complicații sub forma inflamației și a răspândirii ulterioare a cariilor. Oferim cele mai noi și nedureroase metode de tratare a cariilor.

Clean teeth denture, dental jaw model, mirror and dentistry instruments in dentist's office.

Protetica dentară

Protetica dentară este o modalitate de a restabili dinții pierduți cu ajutorul metodelor moderne. Oferim atât proteze cu implanturi, coroane dentare permanente, cât și proteze dentare detașabile din diverse materiale. În Calfa Dent folosim cele mai moderne tehnologii pentru protezele dentare, ceea ce face posibil ca proteza dentară să fie comodă în utilizare și estetică.

protezirovanie

Tratamente chirurgicale

Tratamentul chirurgical este utilizat pe scară largă în stomatologia modernă. Tratamentul chirurgical se referă, în primul rând, la extracția dinților. De asemenea, tratamentul chirurgical este utilizat pentru implantarea dințiilor, pentru intervențiile pe țesuturile moi ale cavității orale, în tratamentul nervului trigeminal, dar și cu multe alte indicații. La clinica stomatologică Calfa Dent folosim cele mai noi tehnologii și preparate farmacologice datorită cărora procedurile din cadrul tratamentului chirurgical devin nedureroase.

kids stomatology 2

Stomatologie pentru copii

Stomatologia pediatrică se ocupă de toate problemele cu dinții și cavitatea bucală la copii. Stomatologii pediatri au o specificitate deosebită de lucru, deoarece pacienții mici prezintă deseori frică de stomatologi. Stomatologia pediatrică acoperă aproape întreaga gamă de servicii dentare. În clinica noastră pentru copii sunt create condiții speciale pentru a minimiza stresul cauzat de proceduri. Tratamentul copiilor este lipsit de durere datorită medicamente și tehnologii moderne.

Aveți întrebări?

Dacă mai aveți întrebări, sunați-ne! Completați formularul de mai jos și unul dintre specialiștii noștri vă va contacta. Veți fi consultat de un stomatolog al Clinicii noastre. GRATUIT!

Scroll to top