• CALFA DENT — SERVICII STOMATOLOGICE MODERNE

    Clinica de stomatologie Calfa Dent oferă diverse tipuri de servicii pentru profilactică și tratament dentar. Specialiștii clinicii Calfa Dent garantează o abordare individuală pentru fiecare pacient.
    OBȚINEȚI CONSULTARE

SERVICIILE NOASTRE

În Calfa Dent abordăm individual fiecare caz pentru a alege cea mai bună opțiune terapeutică. Stomatologii noștri au o vastă experiență clinică, așadar vă puteți încredința în calitatea lucrărilor pe care le oferim. Noi folosim echipamente și preparate farmaceutice de ultimă generație care garantează rezultate excelente și o intervenție nedureroasă!

Albirea dinților

Corectarea ocluziei

Implante dentare

Tratamentul gingiilor

Tratamentul cariilor

Protetică dentară

Tratamente chirurgicale

Stomatologie pentru copii

CALFA DENT — STOMATOLOGI PROFESIONIȘTI CE VĂ PROTEJEAZĂ ZÂMBETUL!

Clinica stomatologică Calfa Dent folosește tehnologiile și echipamente de ultimă oră pentru tratamente dentare. Oferim o gamă vastă de servicii stomatologice terapeutice, dar și stomatologie cosmetică. Realizăm toate tipurile de protezare și implantare dentară, astfel încât să vă puteți mândri de zâmbetul dumneavoastră. Calfa Dent folosește anestezice de ultimă generație, încât nu veți simți durere. Echipa clinicii Calfa Dent se deosebește prin profesionalism și experiență.

Vom selecta programele optime pentru tratamentul dentar și corectarea diferitelor imperfecțiuni ale zâmbetului în fiecare caz aparte. Știm cum să facem aveți un zâmbet frumos și strălucitor, ca a vedetelor de la Hollywood!
winking-face_1f609

Unde ne puteți găsi?

Adresa noastră:
bd. Dacia, 2
Chisinau, Moldova

Стоматология в Кишиневе Calfa Dent, стоматолог Кишинев, стоматологические услуги в Кишиневе, профессиональный стоматолог

Aveți întrebări?

Dacă mai aveți întrebări, sunați-ne! Completați formularul de mai jos și unul dintre specialiștii noștri vă va contacta. Veți fi consultat de un stomatolog al Clinicii noastre. GRATUIT!

Scroll to top